Maarten_Nauw

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (0)
 Bericht
Volg
 Camera setup voor wide renders... Ik heb een level gemodelled (voor een 2d platformer) die in principe 1000m breed is en 100m hoog. Wat ik nu will is dit uitrenderen tot 1 grote afbeelding ZONDER distortion. Heb geprobeerd om bijv 6 camera's naast elkaar te leggen en een voor een renderen maar krijg dan nog distortion. Iemand een workflow hiervoor?
 Like
 Reageer
 Pre-simmed Simulaties Real Time Render in Game Engine...?? Een vraag ik al een tijd mee zit. Nvidia heeft laatst een conference gehouden over haar laatste GPU's. Daar werden ook real-time simulaties in getoond zoals o.a. Rook en Vuur. Dit kost uiteraard heel veel rekenkracht het moet gesimuleerd worden en tegelijk ook gerendered worden. Maar waarom heb ik nog nooit een Pre-simmed Simulatie in Games gezien?

Bijvoorbeeld een FumeFX simulatie in 3dsmax en vervolgens de cache in laden in een Game Engine. Ik heb dit in nog geen een game gezien. Vaak zijn er wel workarounds maar dat is nog steeds gen realtime voxel rendering etc.

Heb ik iets gemist of is de technologie nog niet zover?
 Like
 Reageer
 Pflow: Position Object probleem Ik ben momenteel bezig pflow. Ik heb 27 Cubes in mijn scene. En een particle system die 27 particles emmit. Lock on Emitter. Nu is de bedoeling dat elke Cube 1 particle heeft. Maar helaas is dit niet het geval. Sommige Cubes hebben geen particle en andere hebben er bijv 2 of 3.

Ik heb nog geen oplossing hiervoor gevonden. Is hier misschien een script voor of andere oplossing?

alvast bedankt!
 Like
 Reageer
 HELP! Bedreigd door opdrachtgever!!! wat moet ik doen!? Ik zit hier 2 week in kantoor te werken bij een bedrijf. We werken voor een dekbeddenfabriekant aan een nieuwe campagne. Begin december hebben we een planning afgesproken en een bedrag. Ik heb nog maar de helft van het bedrag en het project wordt me te veel en kan ik psychisch niet meer aan. dit heb ik verteld aan de opdrachtgever. Nu wil hij me mijn geld niet geven die we in eerst instantie hebben afgesproken en hij wil nu al mijn bestanden hebben. Als ik die bestanden niet aan hem lever staat er morgen een advocaat op mijn stoep en maakt hij me helemaal kapot. Ik zit hier nu in mijn eentje op kantoor in bunnik. De offerte die we hadden gemaakt begin december is nooit door hem ondertekend. hij wil dat ik morgen een nieuwe 3d'er aanlever en in werk en als dat ik zijn salaris betaal en als het project dan af is krijg ik de rest van de 10.000 euro.

Wat moet ik doen? Het liefst pak ik nu mijn spullen en ga ik zo snel mogelijk naar huis. Bij het gesprek sloeg hij de tafel bijna kapot en kon die zich b ijna niet meer inhouden.

Ik ben telefonisch ook bereikbaar: 06 521 747 30

dit was een nood kreet van Maarten
maartennauw.com

 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024