Hupie

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (0)
 Bericht
Volg
 Cave Temple UDK
 Like
 Reageer
 Cube Copter Unity 3d game Niet helemaal 3D maar toch weer wel, ik ben de laatste tijd Unity 3D aan het leren inclusief programmeren wat voor mij aardig nieuw is als 3D artist maar ik heb inmiddels mijn eerste game op Google Play staan genaamd Cube Copter. Het lijkt 2d, maar in werkelijkheid zijn alle objecten 3d (inderdaad behoorlijk inefficiënt, maar dat maakt mij niet uit voor zo'n simpel spel).

Hopelijk kan ik binnenkort nieuwe games laten zien met daadwerkelijk hoogstaande 3D game art.

Laat me weten wat je ervan vindt als je het spel uitprobeert!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PaulvanderLaan.CubeCopter
 Like
 Reageer
 Antieke tafel scene Met het oog op toekomstig werk ben ik Vray aan het leren. Tot nu toe valt het me erg mee en kan ik de videotutorials en artikelen goed begrijpen. Het is nu vooral zaak om de kennis uit die bronnen om te zetten in mooie scenes 😄.

Ik ben nu bezig met een kleine scene met klassieke en antieke modellen zodat ik ook mijn highpoly modelling skills verder kan ontwikkelen. Ik heb nu een tafel en een spiegel, wellicht komen er nog boeken, serviesgoed of potten en glazen bij om de boel verder op te vullen.

De tafel is wellicht wel erg highpoly (555.000 triangles) maar volgens mij kan dat wel voor zo'n kleine scene. De spiegel is zon 200.000 triangles.
 Like
 Reageer
 Havenkraan in UDK Ik ben al geruime tijd bezig (+/- maand) met dit model en hij is bijna af. De kraan is gemaakt voor UDK, dus real time gebruik. Het gehele model bedraagt zon 6300 tri's en gebruikt diffuse, specular en normal maps.

Hier kun je nog wat wip plaatjes vinden met wat uitleg erbij:

http://www.nextgenhardsurface.com/viewtopic.php?f=42&t=1538

Hij moet nu nog gerigd worden (maar dat doen andere mensen) en ik wil nog wat mooie portfolio screenshots maken zonder al te veel UDK spul erbij.

http://img137.imageshack.us/img137/9214/bigcranescreenwip028.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5840/bigcranescreenwip029.jpg
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024