thumbnail

Xsens maakt motion capture systeem flink goedkoper

Door: Edwin van het Bolscher, 8 april 2021 Enschede - Xsens heeft hun ultramoderne MotionCloud-platform en vernieuwd prijsmodel voor het Xsens Motion Capture-systeem gelanceerd. Xsens-klanten hebben nu toegang tot gebruikersgebaseerde cloud computing met snelle cloudgebaseerde verwerkingsmogelijkheden en automatische Xsens MVN-rapportage. Ze hebben ook een nieuw en vernieuwd prijsmodel aangekondigd, dat studio's en onderzoeksfaciliteiten van elke omvang toegang biedt tot 's werelds meest nauwkeurige oplossing voor inertiele motion capture systmeen.
Vrienden van 3dhype:

Geen toetredingsdrempel met nieuw prijs
De introductie van MotionCloud maakt het nieuwe prijsmodel mogelijk en verlaagt de toetredingsdrempel voor indie-studio's. We introduceren een aparte lijn voor de hardware, software en MotionCloud van Xsens. Je kunt je pakket samenstellen naar wens. Je kunt bijvoorbeeld je MotionCloud-verwerkingsmogelijkheden vergroten door te kiezen voor de nieuwe middenlijn van MVN-software en -hardware in hetzelfde aangepaste pakket. Toegang tot basis MotionCloud-services is volledig gratis met verbeterde verwerking en er zijn functies die alleen beschikbaar zijn op abonnementsbasis.

Meer gebruikers dan ooit tevoren kunnen toegang krijgen tot de nauwkeurige motion capture systemen van Xsens vanaf € 3.490 ($ 3.790).

https://www.xsens.com/news/xsens-motion-capture-pricing
3400 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

The Power of Water VFX Breakdown

DAMD onderzoekt werkdruk onder Artists

Autodesk onthult nieuw logo

Filmfonds - Oproep Ultrakort 2022

Digital Domain - Black Widow VFX Breakdown

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten