thumbnail

Word Animator met Edwin Schaap’s Masterclasses: Krijg 10% Korting

Door: Edwin van het Bolscher, 17 oktober 2024 Edwin Schaap, een ervaren animator die heeft meegewerkt aan iconische films zoals Mowgli, The Martian, Paddington, Jupiter Ascending, Dracula Untold en Teenage Mutant Ninja Turtles, biedt nu unieke animatie-masterclasses aan.

Kortingscode:

Verborgen tekst tonen



Met bovenstaande code krijg je 10% korting op zijn masterclasses. Dit is jouw kans om te leren van een expert die wereldwijd heeft gewerkt aan enkele van de grootste producties in de filmindustrie.
Masterclass pagina



Over Edwin Schaap: Van Passie naar Carrière
Edwin Schaap groeide op met een liefde voor entertainment. “Toen ik opgroeide, zat ik bij een lokaal toneelgezelschap en hield ik ervan om filmscènes na te spelen in mijn achtertuin. Ik ontdekte mijn passie voor entertainment toen ik me realiseerde dat ik mensen aan het lachen maakte en raakte met mijn verhalen,” vertelt Edwin.

Tijdens zijn studiejaren creëerde hij zijn eerste korte animatiefilm, Robby, die viraal ging. Kort daarna regisseerde hij Rooted, dat nog succesvoller was en inmiddels meer dan 22 miljoen keer is bekeken op YouTube.
Vrienden van 3dhype:

“Ik was diep geraakt en nederig door de reacties van mensen op mijn video's, en dat hield mijn passie levend, waardoor ik dit kon omzetten in een carrière,” zegt hij. Door zijn werk heeft Edwin de wereld rondgereisd, van steden zoals Londen, Vancouver en New York tot zijn huidige woonplaats, Los Angeles. Edwin heeft aan allerlei projecten gewerkt, van previs en postvis tot commercials, augmented reality en zelfs attracties in pretparken. “Het was een geweldige ervaring om vaardigheden te leren van getalenteerde mensen, en ik zou deze ervaring graag met jou delen als je geïnteresseerd bent om animator te worden.”

Ontwikkel Je Animatieskills met Edwin
Wil jij je eigen carrière in animatie starten? Edwin Schaap biedt betaalbare en toegankelijke masterclasses aan waarin hij zijn jarenlange ervaring en expertise deelt met animatieliefhebbers over de hele wereld. Mis deze kans niet om van een professional te leren en je eigen animatieskills naar een hoger niveau te tillen.

Gebruik de code voor 10% korting en begin vandaag nog aan je avontuur!
51 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Word Animator met Edwin Schaap’s Masterclasses: Krijg 10% Korting

DaVinci Resolve 19

Method Studios waarschuwt voor phishing e-mail

Godot ondersteuning op Quest

Dutch Game Garden sluit per januari zijn deuren

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten