Dexyd
Werk in wording / 12 jaar geleden
Old shed Na mijn eerste spartelingen/oefeningen met HDRi belichting, wil ik nu een keer een grotere en complexere scene maken. Daarom ben ik nu aan een nieuw projectje begonnen. Wederom ben heb ik mij laten inspireren door een foto welke ik tegengekomen ben op internet.

Mijn onderliggende gedachte is vooral om meer ervaring op te doen met polymodelling, texturing en wederom belichting met HDRi.

Een van de elementen in de scene gaat een klein bootje worden. Ik ben hier al een paar uurtjes mee bezig geweest.

 Like
Volg
 Reageer
Nog 7 reacties weergeven
3ddy
Chique detail. 😉
 12 jaar geleden
Dexyd
gracias.

Het lastigste moet straks nog komen. De spullen oud en versleten maken (en texturen), de velling moet ik bijvoorbeeld nog verder detailleren, is nu nog gewoon een circel met een bevel, niet heel handig om verder op te werken. Bovendien bestaat deze normaal uit meerdere onderdelen.😄

Maar ik heb er goede hoop in 😄
 12 jaar geleden
Roefl
1 Ding, de wiel de je nu hebt gemoddeld is nog aardig dik.
Als je gaat googlen naar "Rusty Wheel" dan zijn de meeste wielen (die je als reference hebt laten zien) heel wat dunner, tenzij het de bedoeling is om het dik te laten.
 12 jaar geleden
3ddy
Maar Roefl, het gemaakt wiel van Dexyd is van hout, hout kan niet roesten 😉
 12 jaar geleden
Dexyd
klopt, is een houten wiel met wat stalen banden.

Vroeg iemand op forum CGtalk, hoe ik dat touw gemaakt had. Maar even een kleine tutorial gemaakt: http://www.dexyd.be/webafbeeldingen/Old_Shed/rope-tut.jpg
 12 jaar geleden