Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Close-up restyling restaurant

Close up van restyling restaurant 8 jaar geleden geplaatst 0 Likes 5850 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
3ddy
Chique hoor! Zeer mooie render!
Like    0
 8 jaar geleden
Stefan Groot
Je zou daar eens een mooie tutorial van moeten maken.

mooi werk!
Like    0
 8 jaar geleden
OpticMedia
Dank voor de reacties!
Wat betreft een tutorial, ik zal er eens kijken of hier eens tijd voor is! Voor nu even wat puntjes die in me opkomen bij het maken van deze plaat;
-alle materialen vray materials, vrijwel allemaal met lichte fresnel reflectie.
-Depth of field is achteraf gedaan met zdepth map evenals het groen dat buiten te zien is. Verder wat lichte color correction, contrast enz. achteraf.
-De tafelkleedjes met de cloth modifier in Max
-Binnernverlichting met IES files en licht van buiten middels (bewolkte) HDRI
Like    0
 8 jaar geleden
Zweap
Wauw! Was vooral verrast door de bloemen op de tafels en het detail van de lederen stoelen, ik kan geen serieus een minpunt of kritiek geven, absolute klasse.
tutorials zijn er meer dan genoeg, ik denk dat je voor de stoelen naar de site van viscorbel bent geweest? En de bloemen, kan je daar iets over zeggen?
Like    0
 7 jaar geleden
OpticMedia
Hoi Zweap,

Bedankt voor je reactie.
Wat betreft de stoelen en de bloemen moet ik je denk ik 'teleurstellen'. De modellen zijn uit een bibliotheek, heb enkel hier en daar de materialen aangepast qua kleur, reflectie, bump enz.
Like    0
 7 jaar geleden
Zweap
Het is niet erg om bepaalde elementen uit een bibliotheek te plukken, maar als ik een beetje door je renders blader, zie ik dat bosje bloemen vaker terug komen met nog een paar andere dingen. Als je deze afbeeldingen gebruikt voor een portfolio zou ik zelf daar meer in varieren, iedereen kan namelijk knippen en plakken en het toont ook aan als je je eigen 'props' gebruikt dat je goed kan modellen.
Like    0
 7 jaar geleden
OpticMedia
Meeste ´portofoliowerk´ hier of elders is tevens ´productiewerk´. Veel tijd om zelf steeds het ´wiel´ opnieuw uit te vinden is er niet maar je hebt gelijk dat er daardoor vaker een item voorbij komt dat eerder is gebruikt.

Natuurlijk heb je ook gelijk dat iedereen kan knippen en plakken en daarom pas ik ook vrijwel altijd de materialen aan zodat de modellen beter uitkomen. Daarnaast vind ik dat een 3D-model (3d modelleren) maar 1 ding is in 3D-visualisatie proces, zeker in architectuur. Schaal, compositie, belichting en materialisatie zijn minstens zo belangrijk, hoe goed het model ook is. Het is daarnaast ook net waar je je prioriteiten legt. 😊
Like    0
 7 jaar geleden
 Reageer
Meer van  OpticMedia
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc