nog een
nog een
nog een
nog een
en nog een
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Leuke auto

Hier weer een reeks beelden met een auto. 9 jaar geleden geplaatst 2015. 0 Likes 13525 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
Reinier1980
en alles is trouwens in 1 scene gemaakt en 3d. Een geanimeerd camera shot staat ook op de begin pagina van http://eindhoven.hecticelectric.nl trouwens.
 9 jaar geleden
3ddy
Awesome kerel. En die pagina, echt mooi gedaan zeg die animaties!
 9 jaar geleden
Robbert543
Wow, heftig!
De sneeuw ziet er heel goed uit
Vooral de sneeuw op de auto, top!
 9 jaar geleden
Wicked
Nice! Eén van m'n favoriete auto's 😊

1 puntje van kritiek: sneeuw lijkt wel erg hard (misschien is het bevroreren? 😄 ). Misschien was het wel mooi(er) geweest als, vooral bij de voorwielen, het sneeuw wat vooruitgeschoven was.. als je begrijpt wat ik bedoel. Maar anyway, project is al klaar dus bovenstaand mag je negeren/meenemen in een volgende soortgelijk setting 😊
 9 jaar geleden
Reinier1980
Ik negeer niks, kritiek is altijd welkom. Ik filter wel wat ik relevant vind. Het idee van posten is ook niet om zoveel mogelijk "likes" te krijgen maar feedback van mede professionals. En dus ben ik blij met je opmerking mbt de sneeuw. Ik ben zelf ook met een hoop dingen niet blij maar ik wil er geen oneindig veel tijd in steken. Zelf vind ik de sneeuw ook het matigste element.

Ook zag ik deze gisteren nog rijden in Belgie en toen vielen me ook nog een aantal dingen mbt de shading op die anders zouden moeten. Misschien maak ik er nog wel een keer een echte mooie plaat mee als ik me verveel.

 9 jaar geleden
Crulation
Waanzinnig "koele" renders van een superauto. Mooie hoeken en originele setting. Banden misschien iets meer reflection op loopvlak door smeltende sneeuw en beetje meer witte sneeuw/drab in de sporen.
 9 jaar geleden
Reinier1980
Hey,

Misschien heb je daar wel een goed punt. Er had misschien nog wel een blend material overheen gekund met extra water/ bevroren water vlekken op de auto. Nu oogt hij wel erg koud door die afwezigheid van vloeibaar water.
 9 jaar geleden
Chase
Het wit is mss wat te wit, maar de ambiance is zeer pakkend, geeft een beetje een film sfeer met zich mee. Lijkde op een chille versie van sin city..

mooi werk.!
 9 jaar geleden
Reinier1980
Ha Chase,

Ik heb een van die platen als wallpaper gezet en iedere keer denk ik weer dat hij nog wat lichter zou moeten.. Het jeukt enorm om dat ding te openen en te color correcten. Maar het heeft niet heel veel zin om af te studeren op die auto, ik ben er ook gewoon helemaal klaar mee. Een ander soort belichting was misschien wel leuk geweest. (misschien moet ik dat dan nog maar eens doen, en dan geen sneeuw..)
 9 jaar geleden
 Reageer
Meer van  Reinier1980 Thema's
Transport & Voertuigen
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc