Driving Home For Christmas. Een animatie en groet voor de feestdagen.
In deze still zien we de houtsculptuur geïntegreerd in de omgeving.
Dit is een still uit de animatie, het hoogtepunt voor ons busje 😉
Dit is een render van het busje waarop ik net een boom had geplaatst. De cadeautjes hebben hier nog niet de definitieve uitstraling.
Deze animatie heb ik gemaakt als groet voor de feestdagen. Met deze houtsculptuur heb ik de boodschap geïntegreerd in de omgeving.
Dit is een still uit een van de eerste tests waarin het busje rijdt. Op de weg kon ik goed beoordelen hoe de auto moest veren.
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Driving Home for Christmas

Net zoals de auto door het bos racet om de boom en de pakjes op tijd thuis te krijgen, heb ik de afgelopen weken geracet om dit leuke side project voor de kerst af te krijgen.

Gelukkig was ik op tijd klaar en ik ben blij met het resultaat!
1 jaar geleden geplaatst 2022 Critt Leijtens. 1 Likes 922 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
3ddy
He man, ziet er super tof uit! Heb je nu de bomen gebruikt als masks om de slowmotion op te pakken? Ik had namelijk op een ander punt de slowmotion verwacht.
 1 jaar geleden
Fictionizer
IK weet niet precies wat je bedoelt, maar de timing van de slowmotion staat los van de bomen. Op welk punt had jij de slowmotion verwacht?
 1 jaar geleden
3ddy
Net iets voor dat de auto op het hoogste punt zit. En dan de wielen nog eigenlijk zien draaien en de auto heeel langzaam vooruit laten gaan, totdat de auto op het hoogste punt is en dan heel snel weer terug op de normale snelheid waardoor de knal lekker hard overkomt. Eventueel twee of drie frames overslaan, dan heb je dat cartoony effect dat een knal nog harder aanvoelt.
 1 jaar geleden
 Reageer
Gebruikte software

Blender

Davinci

After Effects

Photoshop
Meer van  Fictionizer Thema's
Animatie
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc