Edouard

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (1)
 Bericht
Volg
 klein barretje Net terug uit Berlijn en boordevol inspiratie ben ik begonnen aan het interieur van een klein barretje gebaseerd op de volgende foto die ik heb gemaakt.
 Like
 Reageer
 Joytown - picture dump Afgelopen jaren ben ik zo nu en dan bezig geweest met het schrijven van een kort verhaal. In eerste instantie was het bedoeld voor een animatie maar aangezien ik de laatste jaren toch steeds meer de 2d kant op ben gegaan zal ik dit verhaal eerst als een strip gaan uitvoeren. De ambitie om het ooit allemaal naar 3d om te zetten is er nog steeds....de tijd helaas (nog) niet.

Het verhaal zal ik zijner tijd via een storyboard hier gaan posten. Even in het kort... Het gaat over een vrouw die haar dochter een aantal jaren terug verloren heeft. Ze leeft teruggetrokken als een kluizenaar in de woestijn omdat ze niet meer terug kan keren naar haar oude huis. Op een dag besluit ze haar huis te verlaten en komt ze terecht in Joytown. Joytown is een vreemde grimmige fantasie stad waarin de vrouw erachter komt wat er echt met haar dochter is gebeurd.

De komende weken zullen hier steeds meer afbeeldingen bij komen. Ik zit momenteel in de schetsfase. Alle feedback is welkom.
 Like
 Reageer
 Ed's 2d and 3d corner
 Like
 Reageer
 My beloved monster Ben weer eens bezig met 2d werk....

Bedoeling is dat de uiteindelijke plaat gedrukt gaat worden op doek - afmeting 2m bij 1m
(het photoshop bestand begint nu ook aardig te groeien :P)

Hieronder zie je een kleine WIP die ik in de loop van de week nog wel zou aanvullen.
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024