thumbnail

HKU Paradise Lost

Door: Edwin van het Bolscher, 29 juni 2020 Utrecht - Elke dag probeert Alex van der Aa van een uitdaging een succes te maken. Mensen aanzetten tot denken, stil te laten staan of simpelweg te amuseren, motiveert hem om te blijven zoeken naar nieuwe technieken en materialen. Hij krijgt energie van het maken van beelden, zeker als hij deze tot leven ziet komen door middel van interessante en gemotiveerde belichting en shading. Het licht, de natuur, patronen en reflecties zijn voor hem grote inspiratiebronnen om een bepaalde sfeer of emotie op te wekken.
Vrienden van 3dhype:

Hij houdt ervan om er op uit te gaan en zo ook nieuwe kennis en inzichten te creëren door middel van fotografie en film. Hierbij is hij altijd op zoek naar spannende composities en de werking van het licht.

Synopsis:
Ontbossing, vervuiling en overbevolking. Hoe lang kan de mens hiermee doorgaan, voordat de biodiversiteit verdwijnt? De film Paradise Lost, visualiseert op een unieke en poëtische wijze, hoe wij afbreuk doen aan de natuur. “Het licht”, staat in deze film centraal en houdt de kijker een spiegel voor.
Alex van der Aa
http://media-aaa.nl/
https://www.instagram.com/media_aaa.nl/
6182 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Daan Claessen in het AD

Challenge MetaHuman en 11Secondclub

Blender 3.0.0 Alpha

MetaHuman Creator Early Access

5 A.M. Studios gaat samenwerken met Alkemy X

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten