thumbnail

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

Door: Edwin van het Bolscher, 16 maart 2023 Stuttgart - De FMX 2023 conferentie, een jaarlijkse bijeenkomst van professionals uit de animatie-, visuele effecten- en gaming-industrie, heeft haar programma aangekondigd en is klaar om de deelnemers te verrassen met een rijk en divers programma. Met slechts 50 dagen te gaan tot het evenement, zal de conferentie de nieuwste technologische hoogtepunten presenteren, waaronder de "Onzichtbare" VFX voor de bekroonde film "All Quiet on the Western Front", de Disney+ show "She-Hulk" en visuele effecten voor de Netflix-serie "1899".

Het programma van FMX 2023 zal ook de nadruk leggen op inclusie, met een track samengesteld door producent en FMX-programmavoorzitter Jinko Gotoh en Julie Ann Crommett van "Collective Moxie". Andere geplande lezingen zullen het publiek informeren over de totstandkoming van "Oni: Thunder God's Tale" en de risico's van kunstmatige intelligentie.

Naast het programma biedt FMX 2023 ook een gelegenheid voor professionals om hun vaardigheden te verbeteren en te netwerken, met een Recruiting Hub waar nieuwe deelnemers worden verwelkomd en Rise FX als Silver Partner.

Geïnteresseerden kunnen nog profiteren van het gereduceerde Early Bird-tarief, maar moeten zich haasten, want dit loopt af op 17 maart 2023. FMX 2023 belooft een inspirerende en leerzame ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de entertainmentindustrie en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

https://fmx.de
1619 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten