Niels_m

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (2)
 Bericht
Volg
 Even voorstellen Ik ben ondertussen al ongeveer een jaartje lid van 3dhype maar heb mij nog niet echt voorgesteld dus bij deze:

Mijn naam is Niels Medemblik en ik heb 3D Animatie & Visual Effects gestudeerd aan de HKU in Hilversum en ik ben nu bijna een jaar afgestudeerd. Voor mijn afstuderen heb ik samen met Rik Schutte een korte film gemaakt genaamd 'Anomaly'.

Ik heb mijn binnen het 3d vak nog niet gespecialiseerd, daarom ben ik momenteel het best te omschrijven als een 3d Generalist. De software die ik hoofdzakelijk gebruik is Maya, Zbrush, Fusion, Photoshop, After Effects en Premiere. Maar ik ben natuurlijk nooit bang om nieuwe pakketten te leren.

Na mijn opleiding ben ik eerst terug gegaan naar Groningen en hier heb ik hier en daar wat gesolliciteerd en enkele onbetaalde en eigen opdrachten gedaan, maar de 3d bedrijven zijn hier schaars. Weet misschien een van jullie nog wat bedrijven die startende 3d'ers zoeken of waar een open sollicitatie de moeite waard is?

Ook kijk ik natuurlijk vaak naar vactures die op 3dhype verschijven en filmvactures en 'cgnl', misschien zijn er nog een paar netwerken die jullie weten?
 Like
 Reageer
 Dragon Maya & Photoshop
 Like
 Reageer
 3D/VFX Artist Showreel 2011
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024